Miért a DEÜSZ iratkezelési képzéseit válassza?

2016-ban szerveztük az első iratkezelési képzésünket. Az elmúlt 5 év tapasztalatával és több, mint 20 tantermi képzéssel a hátunk mögött pontosan értjük az iratkezelésben dolgozó szakemberek továbbképzési igényeit. Jogszabálykövetés, a szakmában több éve dolgozó oktatók és gyakorlatban is alkalmazható iratkezelési tudás várja képzéseinken!

Fedezze fel a DEÜSZ rendezvények világát!

Inspirálódjon videóinkból, bízunk benne, hogy hamarosan Önt is résztvevőink között üdvözölhetjük!

Az e-ügyintézés, mint lehetőség

Az Ön szervezete is ún. „kétsebességes”, papíron és elektronikus is működő szervezet? Az elektronikus ügyintézés egy lehetőség, amivel élni kell. Nézze meg oktatóink jó tanácsait!

A hatékony és gyors ügyintézés alapja

Teltházas elektronikus ügyintézés szeminárium 2019 májusában a DEÜSZ szervezésében. Ön is szeretne hiteles válaszokat kapni kérdéseire? Várjuk kollégáival együtt e-ügyintézési képzéseinken!

Miért fontos a továbbképzés az iratkezelésben?

A Tanúsított Iratkezelés szakmai közössége 2021-től a DEÜSZ Egyesületben folytatja tevékenységét. Oktatóink, résztvevőink vallanak arról, miért fontos a szakmai továbbképzés!

Eredményeink röviden számokban

5
év tapasztalat
10
képzési téma
20
egész napos tantermi oktatás
500
fő résztvevő

Miért hatékonyabbak a DEÜSZ képzései, mint más iratkezelési tréningek ?

Kis létszámú tréningek

Kis létszámú tréningek

Kiscsoportos, egész napos tantermi képzések iratkezelés és e-ügyintézés témában. Lesz idő a kérdések megválaszolására és az ún. jó gyakorlatok átbeszélésére is.
Elhivatott oktatók

Elhivatott oktatók

Előadóink a közigazgatásban, iratkezelésben és e-ügyintézésben elismert szakemberek, rendszeresen publikálnak és oktatnak szakterületükön, sok esetben a szakmájuk egyben a hobbijuk is.
Kérdezz-felelek

Kérdezz-felelek

Bátran felteheti kérdéseit szervezete iratkezelési folyamataival kapcsolatban, szakértőinktől jogszabálykövető tippeket kaphat a helyes folyamatok kialakításához.
Gyakorlatorientált

Gyakorlatorientált

Az iratkezelési, e-ügyintézési fogalmakat, folyamatokat, helyzeteket nemcsak értelmezzük, hanem gyakorlati példán keresztül be is mutatjuk azok működését.
Mindenkinek

Mindenkinek

A képzésen való részvétel egyaránt hasznos az e-ügyintézés világával ismerkedők és a haladó technikákra kíváncsi rutinos szakemberek számára is.
Jogszabálykövetés

Jogszabálykövetés

Iratkezelési tréningjeinken kizárólag a legfrissebb jogszabályokat oktatjuk. Első kézből értesülhet a szakmát érintő aktualitásokról, tervekről és a legfrissebb iratkezelési trendekről is!

Az elmúlt 5 év oktatásai, képzései

Elektronikus közigazgatás a DÁP törvény szellemében - átfogó szeminárium

2024. június 20 08:00 -14:00
Ár: 48.000 Ft + ÁFA

A közigazgatási, közfeladat-ellátói működésben egyszerre rendezendő terület és rendező erő az iratok életpályájája, az iratokkal kapcsolatos munkavégzés. Az iratkezelés és a közhivatali mukafolyamatok digitalizálása az elektronikus ügyintézés terjedésével együtt zajlik. Képzésünk elsődleges célja, hogy információt adjon a résztvevőknek az Elektronikus ügyintézési törvényt váltó DÁP törvény rendelkezéseiről.

Átfogó iratkezelési szeminárium

2023. október 26 08:30 -14:00
Ár: 48.000 Ft + ÁFA

A közigazgatási szervek és közfeladatot-ellátó intézmények, cégek munkatársainak szóló, általános iratkezelési konzultációt (nem minősül Fktv. szerinti felnőttképzésnek) Csóti Csaba iratkezelési szakértő tartja. A szeminárium részletesen foglalkozik a papíralapú és elektronikus iratkezelés összefüggéseivel, a teljesen digitális iratkezelés megvalósíthatóságával és a jogszabályi követelményekkel. Rendbe tesszük a sokszor dilemmát okozó, "mikor, mit dobhatok ki" témakört, különös tekintettel a papíralapú iratok digitális konverziójával összefüggésben. Részvételi díj: 48.000 Ft + ÁFA (60.960 Ft bruttó)

Digitalizáció a költségcsökkentés jegyében

2023. szeptember 26 08:30 -14:30
Ár: 48.000 Ft + ÁFA

Egész napos konferencia: Mit írnak elő a jogszabályok, és mi az, amit ezen túl érdemes elvégezni ahhoz, hogy a digitalizációval csökkenthessük a szervezeti költségeket és növelhessük munkatársaink és ügyfeleink elégedettségét.

Átfogó iratkezelési szeminárium

2023. február 23 08:30 -14:00
Ár: 48.000 Ft + ÁFA

A közigazgatási szervek és közfeladatot-ellátó intézmények munkaatársainak szóló, általános iratkezelési konzultációt (nem minősül Fktv. szerinti felnőttképzésnek) Csóti Csaba iratkezelési szakértő tartja. A szeminárium részletesen foglalkozik a papíralapú és elektronikus iratkezelés összefüggéseivel, a teljesen digitális iratkezelés megvalósíthatóságával és a jogszabályi követelményekkel. Rendbe tesszük a sokszor dilemmát okozó, "mikor, mit dobhatok ki" témakört, különös tekintettel a papíralapú iratok digitális konverziójával összefüggésben. Részvételi díj: 48.000 Ft + ÁFA (60.960 Ft bruttó)

DEÜSZ Iratkezelési Vezetők Klubja VI.

2024. május 16 13:30 -16:00
Ár: ingyenes

Folytatódik az Iratkezelési Vezetők Klubja rendezvénysorozatot. A kötetlen szakmai eszmecserére május 16-án is azokat a szakembereket várjuk, akik a közfeladatot ellátó szervezetek irat- és dokumentumkezelési operatív vezetői feladatát látják el.

DEÜSZ Iratkezelési Vezetők Klubja V.

2024. március 07 13:30 -16:00
Ár: ingyenes

Egyesületünk 2024-ben is folytatja az Iratkezelési Vezetők Klubja rendezvénysorozatot. A kötetlen szakmai eszmecserére március 7-én is azokat a szakembereket várjuk, akik a közfeladatot ellátó szervezetek irat- és dokumentumkezelési operatív vezetői feladatát látják el.

DEÜSZ Iratkezelési Vezetők Klubja IV.

2023. november 21 13:30 -16:00
Ár: ingyenes

Egyesületünk 2023-ban új rendezvénysorozatot indított Iratkezelési Vezetők Klubja címmel. A kötetlen szakmai eszmecserére november 21-én is azokat a szakembereket várjuk, akik a közfeladatot ellátó szervezetek irat- és dokumentumkezelési operatív vezetői feladatát látják el.

Magyar Nemzeti Levéltár online szeminárium

2023. október 24 10:00 -11:30
Ár: ingyenes

Magyar Nemzeti Levéltár online szeminárium (2023. október 24.)
Közfeladat-ellátók iratkezelése a jogszabályi alapoktól a levéltári ellenőrzésig

Az ingyenes szakmai webinár témája az iratkezelés levéltárspecifikus áttekintése.
Fókuszpontok:
  • Iratkezelési szabályzat és irattári terv,
  • iratselejtezés,
  • levéltári átadás-átvétel,
  • levéltári ellenőrzés

REGISZTRÁCIÓ A WEBINÁR DEMIO OLDALÁN

 
 
 

DEÜSZ Iratkezelési Vezetők Klubja III.

2023. szeptember 14 13:30 -16:00
Ár: ingyenes

Egyesületünk 2023-ban új rendezvénysorozatot indított Iratkezelési Vezetők Klubja címmel. A kötetlen szakmai eszmecserére szeptember 14-én is azokat a szakembereket várjuk, akik a közfeladatot ellátó szervezetek irat- és dokumentumkezelési operatív vezetői feladatát látják el.

Elektronikus aláírások, e-hitelesítés hosszú távra

2023. április 04 09:00 -14:00
Ár: 48.000 Ft + ÁFA

A képzés célja átfogó ismereteket adni az elérhető elektronikus hitelesítési megoldásokról. Melyiket és hogyan érdemes bevezetni és használni a közigazgatási szerveknél, közfeladat-ellátó intézményeknél és cégeknél. A szemináriumon a résztvevők kérdezhetik a szakértő előadót.

Elektronikus ügyintézési szakértő

2022. november 17 - 2022. november 25
Ár: 189.000 Ft

Az E-ügyintézési törvény hatályba lépése – bár nem érte váratlanul a szervezeteket – számos fejlesztést és kapcsolódó részletszabályozást megelőzött, melynek köszönhetően a megrendelők sincsenek maradéktalanul tisztában azzal a szolgáltatási környezettel, amelybe illeszkedve nyújthatnák a teljeskörű ügyintézési szolgáltatásaikat. A felnőttképzési nyilvántartásba vett, 2 x 2 napos képzés gyakorlatorientált jellegének köszönhetően a résztvevők a megszerzett tudással képessé válnak az üzleti elemzés, igazgatásszervezés, a rendszertervezés, szolgáltatás-bevezetés részévé tenni, adaptálni a SZEÜSZ-logikát, megtervezni a fejlesztési feladatokat és a megszerzett tudást továbbadni a munkatársak számára.

Az interfészes önkormányzatok kihívásai az e-ügyintézési térben

2022. május 19 09:00 -15:00
Ár: 79.883 Ft

Az interfészes önkormányzatok igényeire, speciális iratkezelési folyamataira szabott képzés, mely az elektronikus ügyintézést, az annak való maximális megfelelést állítja a középpontba. Az előadástémákat úgy válogattuk össze, hogy azok az interfészes önkormányzatok e-ügyintézési térben nyújtott jelenlegi kihívásaira adjanak választ elismert szakértők tolmácsolásában. Az elméleti ismeretek átadása mellett fontosnak tartjuk a gyakorlati példák, tapasztalatok megosztását is.

Résztvevőink mondták

Frissítse fel iratkezelési tudását oktatásainkon!

Frissítse fel iratkezelési tudását oktatásainkon!

Tantermi képzések profi oktatókkal, gyakorlati példákkal és a mindennapokban is használható iratkezelési tudással!
Képezni szeretném magam!
Tanúsitottiratkezelés
A deusz.hu Dokumentumkezelési és Elektronikus Ügyintézési Szakmai Egyesület honlapja. Célja, hogy felületet adjon a szervezet működési területéhez tartozó ismeretek átadására, szakmai kapcsolatok létesítésére.
© 2024 Dokumentumkezelési és Elektronikus Ügyintézési Szakmai Egyesület (DEÜSZ). All Rights Reserved. OneOnline