DEÜSZ

Dokumentumkezelési és Elektronikus Ügyintézési Szakmai Egyesület
A Tanúsított Iratkezelés (tanusitottiratkezeles.hu) szakmai közössége 2021-től a DEÜSZ Egyesületben folytatja tevékenységét. Az Egyesület a megszokott magas színvonalon, de kibővített tematikával áll az érdeklődők rendelkezésére.

Egyesületünk célja az elektronikus ügyintézés és azt segítő elektronikus dokumentumkezelés területén olyan szakmai kereteket biztosítani az érintettek és érdeklődők számára, ahol lehetőség nyílik mind az elméleti, mind a gyakorlati tudás egymással való megosztására, a szakmai kapcsolatok kiépítésére és megerősítésére, a különböző szakmai igények és vélemények ütköztetésére és becsatornázására.

 

Az egyesület tevékenysége:

Az elektronikus ügyintézés és azt segítő elektronikus dokumentumkezelés térnyerése egyre növekvő igényt teremt az ezeket a szolgáltatásokat kialakítani, működtetni és használni képes szakemberek és azok együttműködése iránt. Az elektronikus ügyintézés egyes részterületeinek kialakítása, fejlesztése egy különböző szereplők együttműködését igénylő folyamat, amelynek elősegítése, támogatása érdekében kíván tevékenykedni az egyesület figyelemmel arra is, hogy a hatékony együttműködés hiánya a fejlődési folyamat egyik gátja. Az egyesület ezen igények kielégítése céljából szakmai konferenciák, rendezvények, fórumok, oktatások, képzések szervezésével, oktatási és képzési anyagok kiadásával megfelelő platformot biztosít az érintettek és érdeklődők számára.

170
év az iratkezelésben
203
év közigazgatási tapasztalat
95
darab publikáció a témában
402
előadás a témában

Alapítók

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Invalid Input
Érvénytelen e-mail cím
Az elküldéshez szükséges elfogadnia!
Invalid Input

Az egyesület adatai

Az egyesület neve
Dokumentumkezelési és Elektronikus Ügyintézési Szakmai Egyesület
Az egyesület rövidített elnevezése
DEÜSZ Egyesület
Az egyesület alapító tagjainak nevét és lakóhelyét tartalmazó tagnévsor az alapszabály 1. számú mellékletét képezi.
Az egyesület honlapjának címe
Az egyesület email címe
Az egyesület székhelye
1021 Budapest, Labanc utca 6/A 1 a
Tanúsitottiratkezelés
A deusz.hu Dokumentumkezelési és Elektronikus Ügyintézési Szakmai Egyesület honlapja. Célja, hogy felületet adjon a szervezet működési területéhez tartozó ismeretek átadására, szakmai kapcsolatok létesítésére.
© 2024 Dokumentumkezelési és Elektronikus Ügyintézési Szakmai Egyesület (DEÜSZ). All Rights Reserved. OneOnline