Segítünk, hogy profi iratkezelési szakember váljon önből!

Kiknek ajánljuk iratkezelési képzéseinket?

Kiknek ajánljuk iratkezelési képzéseinket?

Soron következő oktatásaink

Hozzon sikeres iratkezelési döntéseket! Ön már jól ismeri a szervezeténél kialakult iratkezelési folyamatokat, mi pedig segítünk abban, hogyan optimalizálja azokat a jogszabályok maximális betartásával!

DÁP törvény a mindennapokban - a jogszabályi megfelelés ismeretei és gyakorlata

2024. szeptember 26 08:30 -16:00
Ár: 62.000 Ft + ÁFA

A digitális államhoz kapcsolódó kormányrendeletek módosításaként jelent meg a DÁP törvény végrehajtási rendelete. A szeptemberi átfogó szeminárium célja a végrehajtási rendeletcsomag részletes tárgyalása, a DÁP törvénnyel kapcsolatos nyitott kérdések megvitatása. Az új követelményekről adunk átfogó ismereteket, a megfeleléshez gyakorlati tippeket, eljárásrendet.

Miért minket válasszon?

Hiteles oktatók

Hiteles oktatók

Képzéseinken a szakma legjobbjaitól tanulhat! Olyan tudással vértezzük fel, amellyel garantáltan hatékonyabbá teheti intézménye iratkezelését. A reformok az Ön nevéhez kötődnek majd!
Jogszabálykövetés

Jogszabálykövetés

Iratkezelési tréningjeinken kizárólag a legfrissebb jogszabályokat oktatjuk. Első kézből értesülhet a szakmát érintő aktualitásokról, tervekről és terítékre kerülnek a legfrissebb iratkezelési trendek is!
Elmélet a gyakorlatban

Elmélet a gyakorlatban

Iratkezelési oktatásainkon nemcsak az elméletet magyarázzuk el, hanem tanácsadóink több évtizedes gyakorlati tapasztalatának esszenciáját adjuk át! Kipróbált technikák jönnek, hogy elkerülje a buktatókat!

Vélemények szemináriumi résztvevőktől

Várjuk iratkezelési képzéseinken!

Várjuk iratkezelési képzéseinken!

Oktatóink és a szemináriumokon résztvevők is egyaránt fontosnak tartják az iratkezelési szakemberek folyamatos képzését. Nézze meg, miért érdemes oktatásainkon részt vennie!
Videók a képzésekről
Tanúsitottiratkezelés
A deusz.hu Dokumentumkezelési és Elektronikus Ügyintézési Szakmai Egyesület honlapja. Célja, hogy felületet adjon a szervezet működési területéhez tartozó ismeretek átadására, szakmai kapcsolatok létesítésére.
© 2024 Dokumentumkezelési és Elektronikus Ügyintézési Szakmai Egyesület (DEÜSZ). All Rights Reserved. OneOnline