Online kurzusok

E-learning tananyagainkhoz bárhol, bármikor hozzáférhet. Készítsen személyre szabott tanulási tervet, és képezze magát a saját tempójában!

Válasszon e-ügyintézési kurzusaink közül!

Most bármely e-learning kurzusunk közül egy ingyenesen igénybe vehető.

Image
Image
Hirdetés
Digitális transzformáció kurzus

Egy kiterjedt e-ügyintézési környezetben is kell tudni kezdeni valamit a papíralapú iratokkal. A digitalizálási lehetőség kialakításakor rengeteg szempontot kell figyelembe venni. Itt megismerkedhet ezekkel.

Elektronikus aláírások folyamatba építése

Többféle elektronikus aláírási szolgáltatás létezik, és az egyes típusok használatának módja is többféle lehet. A legegyszerűbb, ha az e-aláírás az iratkezelési folyamatba integráltan valósul meg. Itt részletesen foglalkozunk ezzel a lehetőséggel.

Elektronikus postai szolgáltatások

Az e-ügyintézés postai támogatása kiemelt jelentőségű, híd a papíralapú és az elektronikus küldemények között. Biztonságos kézbesítéssel kiegészítve nagy terhet vesz le cégekről és közintézményekről. Mutatjuk, hogyan.

Tanúsitottiratkezelés
A deusz.hu Dokumentumkezelési és Elektronikus Ügyintézési Szakmai Egyesület honlapja. Célja, hogy felületet adjon a szervezet működési területéhez tartozó ismeretek átadására, szakmai kapcsolatok létesítésére.
© 2024 Dokumentumkezelési és Elektronikus Ügyintézési Szakmai Egyesület (DEÜSZ). All Rights Reserved. OneOnline