DEÜSZ Iratkezelési Vezetők Klubja IV.

DEÜSZ Iratkezelési Vezetők Klubja IV.

Információk

Esemény időpontja 2023. november 21 13:30
Esemény vége 2023. november 21 16:00
Regisztráció kezdete 2023. november 13 21:00
Max. létszám 30
Szabad hely 1
Regisztráció lezárta 2023. november 21 13:00
Egyéni ár ingyenes
Helyszín BudaPart Gate irodaház
Már nem fogadunk el regisztrációt erre az eseményre

Az Iratkezelési Vezetők Klubját a DEÜSZ Egyesület tagjai moderálják, olyan szakemberek, akik napi szinten foglalkoznak irat- és dokumentumkezeléssel. A novemberi rendezvényt Dr. Tafferner Tamás, az Oktatási Hivatal Dokumentumkezelési Osztályának vezetője és Kiss Péter, a DEÜSZ Egyesület főtitkára tartja.

A klub novemberi találkozóján visszatérünk az iratkezelési folyamatokhoz, mint alapokhoz. Rendezvényünkön a küldemények átvélelével, érkeztetésével kezdve áttekintjük és megvitatjuk a teljes folyamat gyakorlati tapasztalatait és problémáit.

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációnál számlázási adatokat is meg kell adni, ezt azonban nem követi majd számla kiállítása az érdeklődők felé.

Kinek szól az iratkezelési klub?
Elsősorban közigazgatási és közfeladatot ellátó szervek (állami, önkormányzati, egyházi, jogszolgáltatási szervezetek, intézmények, valamint állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő gazdasági társaságok) vezetőinek, középvezetőinek, ügyviteli, iratkezelési rendszeréért felelős vezetőinek, iratkezelésért és elektronikus ügyintézésért felelős munkatársainak ajánljuk a szemináriumot.

Már nem fogadunk el regisztrációt erre az eseményre

Térkép

Tanúsitottiratkezelés
A deusz.hu Dokumentumkezelési és Elektronikus Ügyintézési Szakmai Egyesület honlapja. Célja, hogy felületet adjon a szervezet működési területéhez tartozó ismeretek átadására, szakmai kapcsolatok létesítésére.
© 2024 Dokumentumkezelési és Elektronikus Ügyintézési Szakmai Egyesület (DEÜSZ). All Rights Reserved. OneOnline